Predjela
Gamboru hrskavoj korici
990
Hobotnica sa penom od paradajza
780
Rolovani karpaco od morske ribe
1190
Tatar od gambora
1190
Škampi sa holandezom sosom 2PC
1700
Biftek sa tartuf dresingom
880
Biftek ‘a la Tartare’
1450
Foie gras
1650
Grilovani mirocki sir sa šljivom
750
Burata sir sa pestom
1700
Selekcija sireva 150gr
1250
Selekcija pršute 100gr
1650
Patanegra “Bellota” 100gr
3000
Supe
Morska supa
450
Konsome juneći
450
Potaž
450
Paste i Rižota
Tortelini sa junećim repom u sosu od vina
950
Taljatele sa tartufima i pršutom
1200
Bukatine sa gamborima, pinjolima I pestom
1350
Raviole sa vrganjima, kestenom I pacetinom
1200
Rižoto sa pečurkama i biftekom
1150
Rižoto sa gamborima i šafranom
1650
Obrok salate
Salata sa dimljenim biftekom
950
Salata sa lososom i citrusima
950
Salate
Mix zelenih sa čeri paradajzom, pinjolima i parmezanom
490
Ceri paradajz sa svežim bosiljkom i rukolom
450
Sezonska salata
450
Brancin
(serviran sa pecenom šargarepom, pireom od batat krompira, gelom od
paprike i sosom od škampa)
1900
Losos
(serviran sa karfiolom, komoračem i sosom od putera i lajma)
1750
Hobotnica
(servirana sa kremom od blitve, dehidriranom maslinom i bademom)
1950
Smuđ
(serviran sa crvenim kupusom, citrusima i ribljim sosom)
1700
Romb
(serviran sa kukuruzom, brokolijem, tikvicom i veluteom od
šafrana i lajma)
2300
Morska riba
(1kg)
7500
Pačije grudi
(servirane sa pireom od paškanata, mladim krompirom, karamelizovanim lešnikom i sosom od šipurka)
1750
Jagnjetina
(servirana sa krompirom, golicom i sosom od jagnjećih kostiju)
1800
Svinjski vrat
(serviran sa kroketom od ječma, pireom od jabuke i sosom od smrčka)
1450
Teletina ‘Sous Vide’
(servirana sa “Robuchon” krompirom u sopstvenom sosu)
1650
Jelen
(serviran sa knedlom od krompira i vrganja i sosom od kupina)
1950
Topla gušča džigerica
(servirana sa penastim sosom i sezonskim voćem)
2800
Pileći file
(serviran sa pireom od šargarepe, šparglom i suprim sosom)
1100
Black Angus
(100g)
1450
Wagyu
(100g)
3500
Wagyu Japan
(100g)
5900
*Selekcija hleba po osobi 170din
Kafa
590
Jabuka
590
Eros
590
Mango
590
Urma
590
Malina
590
Praline
590