• Slanina od mangulice na hrskavom celeru sa majonezom od sušenog paradajza

    790

  • Fino seckani juneći  file sa aromatizovanim puterom i sušenim žumancetom

    2.790

  • Začinjeni bulgur upotpunjen ukusima hobotnice i pecene paprike

    1.850

  • Mus od guščije džigerice sa ukusima maline, jabuke i badema

    2.790

  • Domaća kobasica od pet vrsta mesa pripremljena po tradicionalnom receptu

    790

  • Miks salata sa dresingom od začinskog bilja

    790

  • Kombinacija domaćih pršuta

    1.700

  • Tradicionalni ukusi iz različitih delova Srbije

    1.900

  • Kombinacija svežeg kiselog povrća sa lososom uvaljanim u mrvljenu golicu

    1.190

  • Presovani listići celera sa mrvljenim lešnikom i veluteom od kestena

    1.150

  • Gambori sa nekoliko vrsta povrća umotani u pšenične kore

    1.750

  • Grilovana bukovača sa penom od krompira i tartufa

    980

  • Aromatizovani konsome sa povrćem

    590

  • Kremasti potaž od sezonskog povrća

    590

  • Kremasti rižoto sa gamborima, tikvicom i šafranom

    2.390

  • Kombinacija sezonskih pečuraka i tartufa

    1.590

  • Domaće torteline sa penom od parmezana

    1.750

  • Krompir testo punjeno plavim sirom u sosu od bundeve

    1.590

Glavna jela
  • Teletina u sopstvenom sosu na kremastom pire krompiru

    2.950

  • Serviran sa sosom od paprike i pireom od zelene jabuke

    2.300

  • Presovani komadi piletine i pačetine sa kremom odkaramelizovanog karfiola, majonezom od luka i gelom od malina

    2.450

  • Kuvani mus od smuđa sa citrusima i sosom od ribljih kostiju i tobika

    2.490

  • „Ike jime” brancin sa zapečenom palentom i holandez sosom

    2.750

  • Grilovana hobotnica na ćumuru od kokosa u sosu od paradajzai miso paste sa krančom od sušenih maslina i badema

    3.690

Premijum stekovi
  • 100 g

    7.000

  • 100 g

    2.750

  • 400 g

    7.900

Prilozi
  • 400

  • 490

  • 490

  • 490

  • Krem od bundeve sa ručno rađenim marcipanom i krančom od badema

    890

  • Kruška obrađena na tri načina sa krančom od parmezana

    890

  • Mus od bele čokolade sa pastom od golice i insertom od maline

    890

  • Čokoladni šantili i slana badem pasta upotpunjeni sa sladoledomod tonke i čipsom od mleka

    890

Plovidba Magellan
— do 20h —

Hobotnica i tabule

Pečeni celer

Punjene njoke

Brancin sa začinskim biljem

Grilovani kraci hobotnice

Pileći terin sa pačetinom

Svinjski vrat

Desert

13.900

Plovidba Santijago
— do 21h —

Foie gras

Punjene njoke

Grilovani kraci hobotnice

Teletina sous vide

Desert

8.900

Radno vreme: Ponedeljak – Subota: 13–24h (kuhinja radi od 13-21h) | Nedelja – neradan dan

*Napomena: Broj mesta na parkingu je ograničen i ne zavisi od same rezervacije.