Predjela
Salata od hobotnice sa paprikom
950
Karpaćo od brancina
1.650
Gambori u hrskavoj korici od badema i lešnika
1.190
Tatar od gambora sa gelom od limuna
1.290
Sladoled od pačije džigerice
1.800
Tatar od bifteka
1.950
Karpaćo od pačetine
950
Slanina od mangulice na hrskavom celeru
790
Pečeni karfiol sa miso pastom i kremom od lešnika
790
Marinirana bukovača sa kremomOd krompira i tartufa
750
Punjeni paradajz sa sjeničkim sirom
750
Pečena cvekla sa breskvom i penom od ovčijeg sira
790
Selekcija sireva 150gr
1.800
Selekcija pršute 100gr
1.900
Domaća suva kobasica od pet vrsta mesa 50g
650
Patanegra pršuta 50g
2.250
Supe
Morska supa
590
Juneći konsome
590
Potaž dana
590
Paste i Rižota
Torteline sa junećim obrazima
1.250
Taljatele sa tartufima
1.700
Raviole sa sremskim sirom i celerom
1.450
Rižoto sa biftekom i penom od parmezana
1.750
Rižoto sa gamborima i šafranom
2.250
Salate
Mix zelenih sa čeri paradajzom, pinjolima i parmezanom
690
Volovsko srce paradajz sa semenkama
550
Pečena paprika sa majonezom od sušenog paradajza
690
Sezonska salata
690
Obrok salata riba
1.450
Obrok salata meso
1.450
* Selekcija hleba po osobi - 190
Brancin
(serviran sa zapečenom palentom i sosom od gambora)
2.400
Som
(serviran sa graškom, kroketima od krompira i sosom od sušenog paradajza)
1.700
Smuđ
(serviran sa krompirom, pečenom rotkvicom i sosom od paprike)
1.700
Hobotnica
(servirana sa kremom od paradajza, pireom od blitve i dehidriranom maslinom)
2.900
Losos
(serviran sa začinskim biljem i iceberg rolnicom)
1.800
Domaće pile
(servirano sa mariniranim brokolijem, šargarepom i žu sosom)
1.200
Teletina
(servirana sa „Robuchon“ krompirom u demiglas sosu)
2.100
Pačetina
(servirana sa pireom od celera i sosom od domaće borovnice)
2.100
Svinjski vrat
(serviran sa sosom od paprike i hrskavim lukom)
1.950
Jagnjeća rebra
(servirana sa krompirom i kremom od celera i nane)
2.300
Topla pačija džigerica
(servirana sa sezonskim voćem i kremastim sosom)
3.200
Black Angus
(100g)
1.950
JagnjećI file
(100g)
1.900
Wagyu Japan
(100g)
6.000
Šne nokle
(karamelizovana bela čokolada sa knedlom od mleka)
690
Pavlova
(mering sa vanil kremom, marakujom i tonkom)
690
Trinidad
(mus od sečuanskog bibera sa džemom maline i kadaifom od šargarepe)
690
Nugat
(nugat mus od đanduje i slane karamele sa hrskavim kuglicama)
690
Kafa
(kafa krem sa espreso gelom)
690
Voćna salata
(sezonsko voće sa kokosom i gelom od jagode)
690
SALATA OD HOBOTNICE SA PAPRIKOM
PEČENI KARFIOL SA MISO PASTOM
SOM SERVIRAN SA GRAŠKOM, KROKETIMA OD KROMPIRA I SOSOM OD SUŠENOG PARADAJZA
TELETINA SERVIRANA SA „ROBUCHON“ PIREOM U DEMIGLAS SOSU
DESERT
CENA PO OSOBI
4.900
POZDRAV IZ KUHINJE
TATAR OD GAMBORA
KARPAĆO OD BRANCINA
BUKOVAČA SA PENOM OD KROMPIRA
SMUĐ SERVIRAN SA KROMPIROM, PEČENOM ROTIKVICOM I SOSOM OD PAPRIKE
HOBOTNICA SA KREMOM OD PARADAJZA, PIREOM OD BLITVE I DEHIDRIRANOM MASLINOM
PAČETINA SA PIREOM OD CELERA I SOSOM OD DOMAĆE BOROVNICE
JAGNJEĆA REBRA SA KROMPIROM I KREMOM OD CELERA I NANE
DESERT
CENA PO OSOBI
10.900
MIN. 2 PAX