Predjela
Gamboru hrskavoj korici
1190
Karpaćo od hobotnice
1200
Rolovani karpaćo od morske ribe
1290
Tatar od gambora
1290
Biftek sa tartuf dresingom
1100
Biftek ‘a la Tartare’
1750
Foie gras
1750
Grilovani mirocki sir sa šljivom
850
Burata sa pestom
1700
Selekcija sireva 150gr
1400
Selekcija pršute 100gr
1800
Patanegra “Bellota” 100gr
3900
Supe
Morska supa
490
Juneći Konsome
490
Potaž
490
Paste i Rižota
Tortelini sa junećim repom u sosu od vina
1250
Taljatele sa tartufima i pršutom
1550
Taljatele sa pistaćima I piletinom
1250
Raviole sa sirom i celerom
1250
Rižoto sa pečurkama i biftekom
1550
Rižoto sa gamborima i šafranom
1950
Obrok salate
Salata sa dimljenim biftekom
1200
Salata sa lososom i citrusima
1200
Salate
Mix zelenih sa čeri paradajzom, pinjolima i parmezanom
590
Ceri paradajz sa svežim bosiljkom i rukolom
590
Sezonska salata
590
Brancin
(serviran sa palentom, kremom od zelene soje i sosom od gambora)
2400
Losos
(serviran sa karfiolom u safranu, celerom i sosom od putera i lajma)
2150
Hobotnica
(servirana sa kremom od blitve, dehidriranom maslinom i bademom)
2500
Smuđ
(serviran sa tikvicom, pireom od blitve i ribljim sosom)
1900
Romb
(serviran sa brokolijem, tikvicom i veluteom od safrana i lajma)
2800
Morska riba
(1kg)
9500
Pačije grudi
(servirane sa krompirom, karamelizovanim lešnikom i sosom od borovnice)
2100
Jagnjetina
(servirana sa bulgur psenicom i sosom od jagnjecih kostiju)
2100
Svinjski rebra
(servirana sa kroketom od jecma , kukuruz gelom i bbq sosom od suvih sljiva)
1800
Teletina ‘Sous Vide’
(servirana sa “Robuchon” krompirom u sopstvenom sosu)
1950
Jelen
(serviran sa knedlom od krompira i vrganja i sosom od kupina)
2400
Topla gušča džigerica
(servirana sa sosom i sezonskim vocem)
2950
Pileći file
(serviran sa pire krompirom, przeni brokoli i suprim sosom)
1400
Black Angus
(100g)
1700
Wagyu Japan
(100g)
7000
*Selekcija hleba po osobi 200din
Kafa
750
Limun
750
Jagoda
750
Čoko
750
Mango
750
Malina
750
Praline
750