• (infuzovan čajem od kamilice i majčinom dušicom)

    790

  • (kremasti potaž od sezonskog povrća)

    790

  • (sezonska salata sa dresingom od začinskog bilja | pinjoli | parmesan)

    790

  • (kivi i limeta “Leche de tigre” | ulje od halapenja | avokado pire | korijander)

    1.950

  • (slanina od mangulice na hrskavom celeru i majonezu od sušenog paradajza)

    790

  • (sveži juneći biftek | aromatizovani puter | grilovani sourdough hleb)

    2.690

  • (pečeni lešnik | tapenada od maslina| zlatarski koziji sir)

    1.350

  • (selekcija domaćeg paradajza| teksture jagode | ulje od bosiljka)

    990

  • (kobasica od pet vrsta mesa po tradicionalnom receptu)

    850

  • (selekcija najfinijih domaćih i stranih sireva)

    1.800

  • (sušeni goveđi ramstek | mangulica | pršuta od divljači)

    1.600

  • (domaći sourdough hleb serviran sa aromatizovanim puterom)

    290

Glavna jela
  • (aromatični sos od pečenog paradajza | miso pasta | grilovani mladi luk)

    3.350

  • (“Beurre blanc” sos od kokosa i bergamota| tikvica | limunova trava)

    3.250

  • (grilovana organska piletina na otvorenom plamenu | sos a la “trijumf” | bukovača)

    2.250

  • (teleći vrat mariniran u mleku | kremasti krompir pire “Robuchon” | koštana redukcija)

    2.950

  • (pečena rebra od mlade jagnjetine | karamelizovana čičoka | jagnjeći demi-glas sa barikiranom rakijom od kruške)

    3.200

Sezonski specijaliteti
  • (domaća pasta punjena raguom od teletine | velute od parmezana |marinirana tikvica)

    1.950

  • (sveža domaća pasta | bukovača | sir od tartufa)

    1.950

  • (grilovana zelena špargla | limun kuli | sjenički sir)

    2.250

  • (marinirana hobotnica | grilovani paradajz | dresing od začinskog bilja)

    2.200

  • (sporo kuvana srneća leđa | sezonsko povrće | sos od crne ribizle sa viskijem)

    3.100

  • (poširana špargla | sos od karamlizovanog limuna i miso paste | pire od blitve)

    3.100

Premijum stekovi
  • 100 g

    7.000

  • 100 g

    2.450

  • 400 g

    7.900

  • (mus od mlečne čokolade infuzovan jasminom | sos od ruže i hibiskusa)

    890

  • (teksture maline | ganaš od bele čokolade | sorbe od šampanjca i maline)

    890

  • (mango mus | granita od kivija i limete| mering od bosiljka)

    890

  • (mus od mlečne čokolade | sladoled od tonke |pasta od karamelizovanog badema)

    890

  • (Espuma od kokosa | sezonsko voće | sorbe od zove i limuna)

    890

Plovidba Trinidad
— do 20h —
Minimum 2 osobe

Amuse bouche

Paradajz i jagoda

Seviće od brancina

Grilovana tikvica sa kozijim sirom

Ravioli sa raguom od teletine

Hobotnica na grilu

File iverka sa sosom od kokosa i bergamota

Homoljska jagnjetina

Pre-desert

Desert "A la carte"

Petit four

12.900

Plovidba Santijago
— do 21h —
Minimum 2 osobe

Amuse bouche

Seviće od brancina

Rižoto od špargle i sjeničkog sira

File iverka sa sosom od kokosa i bergamota

Homoljska jagnjetina

Desert “a la carte”

Petit four

7.900

Radno vreme: Ponedeljak – Subota: 12–24h (kuhinja radi od 13-21h) | Nedelja – neradan dan

*Napomena: Broj mesta na parkingu je ograničen i ne zavisi od same rezervacije.