Aromatični teleći konsome
(infuzovan čajem od kamilice i majčinom dušicom)
790
Sezonska krem supa
(kremasti potaž od sezonskog povrća)
790
Miks zelenih listova
(sezonska salata sa dresingom od začinskog bilja | pinjoli | parmesan)
790
Seviće od brancina
(kivi i limeta “Leche de tigre” | ulje od halapenja | avokado pire | korijander)
1.950
Mangulica
(slanina od mangulice na hrskavom celeru i majonezu od sušenog paradajza)
790
Tartar biftek "Magellan"
(sveži juneći biftek | aromatizovani puter | grilovani sourdough hleb)
2.690
Grilovana tikvica
(pečeni lešnik | tapenada od maslina| zlatarski koziji sir)
1.350
Salata od domaćeg paradajza
(selekcija domaćeg paradajza| teksture jagode | ulje od bosiljka)
990
Domaća kobasica 50 g
(kobasica od pet vrsta mesa po tradicionalnom receptu)
850
Selekcija sireva 100 g
(selekcija najfinijih domaćih i stranih sireva)
1.800
Domaće suvo meso 100g
(sušeni goveđi ramstek | mangulica | pršuta od divljači)
1.600
Selekcija hleba
(domaći sourdough hleb serviran sa aromatizovanim puterom)
290
Hobotnica na grilu
(aromatični sos od pečenog paradajza | miso pasta | grilovani mladi luk)
3.350
File iverika
(“Beurre blanc” sos od kokosa i bergamota| tikvica | limunova trava)
3.250
Domaće pile
(grilovana organska piletina na otvorenom plamenu | sos a la “trijumf” | bukovača)
2.250
Teletina
(teleći vrat mariniran u mleku | kremasti krompir pire “Robuchon” | koštana redukcija)
2.950
Homoljska jagnjetina
(pečena rebra od mlade jagnjetine | karamelizovana čičoka | jagnjeći demi-glas sa barikiranom rakijom od kruške)
3.200
Ravioli sa raguom od teletine
(domaća pasta punjena raguom od teletine | velute od parmezana |marinirana tikvica)
1.950
Taljatele sa tartufima
(sveža domaća pasta | bukovača | sir od tartufa)
1.950
Rižoto od zelene špargle i spanaća
(grilovana zelena špargla | limun kuli | sjenički sir)
2.250
Salata od hobotnice
(marinirana hobotnica | grilovani paradajz | dresing od začinskog bilja)
2.200
Srnetina
(sporo kuvana srneća leđa | sezonsko povrće | sos od crne ribizle sa viskijem)
3.100
Brancin na žaru
(poširana špargla | sos od karamlizovanog limuna i miso paste | pire od blitve)
3.100
Wagyu A5 Japan
100 g
7.000
Black Angus rib-eye
100 g
2.450
Šatobrijan Magellan
400 g
7.900
Harmonija
(mus od mlečne čokolade infuzovan jasminom | sos od ruže i hibiskusa)
890
Crveno zlato
(teksture maline | ganaš od bele čokolade | sorbe od šampanjca i maline)
890
Tropiko
(mango mus | granita od kivija i limete| mering od bosiljka)
890
Trio
(mus od mlečne čokolade | sladoled od tonke |pasta od karamelizovanog badema)
890
Kokos
(Espuma od kokosa | sezonsko voće | sorbe od zove i limuna)
890
Amuse bouche
Paradajz i jagoda
Seviće od brancina
Grilovana tikvica sa kozijim sirom
Ravioli sa raguom od teletine
Hobotnica na grilu
File iverka sa sosom od kokosa i bergamota
Homoljska jagnjetina
Pre-desert
Desert "A la carte"
Petit four
12.900
Amuse bouche
Seviće od brancina
Rižoto od špargle i sjeničkog sira
File iverka sa sosom od kokosa i bergamota
Homoljska jagnjetina
Desert “a la carte”
Petit four
7.900